GRATIS BEZORGING VANAF €70,-

BRAND STORY: Sissel Edelbo

In dit blog vertellen we je het verhaal van onze merken. Met deze keer: Sissel Edelbo!

Een bijzonder merk binnen onze damescollectie is Sissel Edelbo. Bijzonder, omdat het een merk is met een verhaal en bijzondere producten. Sissel Edelbo is gestart in 2004 door twee vriendinnen met het doel om duurzaamheid te combineren met hun bohemian lifestyle. Het resultaat is een prachtig merk dat focust op een vrouwelijke collectie met de mooiste prints en stoffen die op een duurzame manier worden geproduceerd.

Sissel geeft vintage sari’s uit India een tweede leven. Een sari is een traditioneel kledingstuk voor vrouwen binnen de Indische cultuur dat wordt gewikkeld en geknoopt rond het lichaam. Een gemiddelde sari is wel tussen de 5 en 7 meter lang (!) en is een symbool voor vrouwelijkheid, elegantie en schoonheid.

De mooiste stoffen worden zorgvuldig geselecteerd door de oprichters van Sissel Edelbo zelf en worden omgetoverd tot een nieuwe blouse, kimono, jurk of tas. Alle items van Sissel zijn uniek en worden met de hand gemaakt. Naast dat de vintage stoffen bijdragen aan de duurzaamheid van het merk, ga je niemand vinden in hetzelfde kledingstuk. En dat vinden wij supercool!

In onze collectie vind je tassen, riemen, kimono’s, jurken, rokken, jasjes, gilets en blouses. Neem snel een kijkje op onze website of kom langs in de winkel en wordt verliefd op de verschillende rijke stoffen en prints.