GRATIS BEZORGING VANAF €70,-

NEW BRAND: C.P. Company

Afgelopen week is er een hele leuke nieuwe levering binnen gekomen, namelijk van: CP Company! Dit nieuwe merk is een echte toevoeging aan onze herencollectie en we vinden het super leuk om je wat meer over het merk te vertellen. Lees vooral verder en kom snel een keer kijken!

Afgelopen week is er een hele leuke nieuwe levering binnen gekomen, namelijk van: C.P. Company! Dit nieuwe merk is een echte toevoeging aan onze herencollectie en we vinden het super leuk om je wat meer over het merk te vertellen. Lees vooral verder en kom snel een keer kijken!

Geschiedenis

C.P. Company is een Italiaans kledingmerk opgericht in 1971 door de beroemde ontwerper Massimo Osti. Het kan zijn dat die naam je bekend voorkomt, hij is namelijk ook de grondlegger van het merk Stone Island. Massimo is uitvinder van het zogenoemde ‘Garment Dying’. Hij heeft veel geëxperimenteerd met het verven van kleding en het gebruik van verschillende materialen. Door het gebruik van nieuwe en onderscheidende verfmethodes heeft de kleding van Massimo Osti altijd een unieke en luxe uitstraling. In het Massimo Osti archief zijn deze verfmethodes en materiaal samenstellingen vastgelegd met een patent. Dit kan dus niet door andere merken gebruikt worden waardoor de items van C.P. Company extra bijzonder zijn!

De stijl

C.P. noemt zichzelf een Italian Sportswear Brand en dat is terug te zien in de collectie. De kleding heeft een sportieve en stoere uitstraling met militaire- en werkkleding kenmerken. Daarnaast draait het om comfort, een strakke chino, overhemd of een jeans zul je niet vinden bij C.P. Door inspiratie van het leger is ook de beroemde Goggle Jacket ontstaan met de bril in de capuchon verwerkt. Verwijzend naar de multifunctionele Zwitserse veldjassen. Later is ook de lens in de mouw toegevoegd waardoor er naar het horloge gekeken kan worden. Nu kennen we deze lens als het logo van C.P. en komt deze op bijna alle kledingstukken terug. De kleding is dus bekend geworden door zijn functionaliteit en het gebruik van bijzondere materialen. Dat zie je nog steeds terug in de collecties en dat maakt C.P. Company anders dan andere merken.  

CP bij MEENT

De toevoeging van C.P. aan onze herencollectie is zoals eerder genoemd een verrijking. Wanneer je door onze winkel loopt vallen de items van C.P. op in het rek door de bijzondere texturen, rijke stoffen en diepe kleuren. Het is een luxe merk van uitstekende kwaliteit, dat is iets wat we graag aan onze klanten meegeven. De items van C.P. hebben een stoere en sportieve uitstraling en zijn hier door goed te combineren met de collecties van NN07 en Denham. Op dit moment hebben we de eerste items ontvangen waaronder voornamelijk truien en een aantal accessoires. Wat je nog meer kunt verwachten zijn winterjassen, knitwear, cargo pants en petten! Houd onze webshop in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van new arrivals.