Recycle your DENHAM Jeans

DENHAM geeft al jaren de “service for life” door jouw jeans te repareren in de DENHAM Service Co. Maar sommige dingen gaan nu eenmaal niet voor altijd mee. Op het moment dat jouw jeans eigenlijk niet meer te repareren is kun je deze nu bij ons terugbrengen zodat DENHAM deze weer kan recyclen. BRENG JOUW DENHAM JEANS TERUG (ALLEEN DENHAM) en wij zorgen ervoor dat je oude jeans een nieuw leven krijgt. Zo ontstaat er minder afval, zijn er minder ruwe grondstoffen nodig en is er minder vervuiling.
Bij MEENT streven we een duurzame gedachte na en steunen daarom graag deze actie van DENHAM in samenwerking met Candiani denim. Dus in plaats van je oude jeans weg te gooien vragen we je jouw DENHAM jeans in te leveren in onze winkel. In ruil hiervoor ontvang je 20% korting op jouw nieuwe DENHAM jeans. DENHAM en Candiani denim zullen proberen alle ingeleverde jeans te upcyclen of te recyclen. Zoveel mogelijk materiaal zal worden hergebruikt. Deze actie is een non-profit actie, puur om te zorgen dat in de toekomst minder afval ontstaat ter bescherming van onze planeet.

Deze actie loopt bij MEENT tot 1 november 2019. Hierna zullen wij met onze partners de non-profit actie evalueren. De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.