MAAK NU EEN AFSPRAAK OM TE KOMEN SHOPPEN

Stay at home fashion

In dit blog vertellen we je welke items je kunt dragen als de perfecte thuiswerkoutfit en welke momenten je kunt gebruiken om toch wat bijzonders van je outfit te maken.

Corona heeft ons (sociale) leven behoorlijk veranderd; we werken thuis en feestjes en verjaardagen staan even on hold. Nu blijkt dat het nog wel even kan gaan duren merken we dat zoomen in je onderbroek tóch niet helemaal goed werkt.  We hebben juist de behoefte om ons goed te kleden en mooi te voelen. In dit blog vertellen we je welke items je kunt dragen als de perfecte thuiswerkoutfit en welke momenten je kunt gebruiken om toch wat bijzonders van je outfit te maken. 

De perfecte thuiswerk outfit

Je zult het vast gemerkt hebben: de nette overhemden, pakken en hakken blijven liggen in je kledingkast. Het thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat we ons meer casual en comfortabel zijn gaan kleden. Leren schoenen en een stropdas maken plaats voor sneakers en een comfortabele chino. En stiekem zijn we daar best een beetje blij mee… Met onze nieuwe collectie hebben we er over nagedacht welke items passen bij deze vernieuwde (smart) casual look. We bieden items aan die goed bijdragen aan de perfecte thuiswerk outfit. Investeer dit seizoen in duurzame en tijdloze items die je eindeloos kunt combineren. Ga voor mooie materialen en unieke items.

Voor dames is een gebreid vest hét ideale item om iedere outfit mee af te stylen. Of je er nu een blouse of een coltrui onder draagt, met een mooi vest zit je altijd goed en heb je het heerlijk warm deze winter. Janneke heeft gekozen voor een vest van Closed, gecombineerd met een blouse en een wollen rok. Supermooi en toch comfortabel.

Voor heren is de chino onmisbaar geworden. Combineer hem met een polo of overhemd voor een nette look of ga voor casual en draag er een trui op. Neem de chinos van Incotex, als je deze aan hebt gehad wil je nooit meer anders.

Stay at home diner
Voor wie in het weekend toch hunkert naar een gezellige avond met lekker eten is het een leuk idee om een stay at home diner te organiseren voor het gezin. Verstuur een uitnodiging in de gezinsapp en geef de avond een thema. Dek de tafel met een mooi servies, servetten en kaarsjes en maak je eigen restaurant. Wat de kleding betreft kun je nu weer eens uitpakken met een mooie jurk en hakken of een net overhemd. Zet je haren in de krul en geef je schoenen een poetsbeurt. Naast dat het koken met je gezin een leuke bezigheid is, vindt iedereen het leuk om zich weer eens op te doffen. Je zult zien dat er gelijk een gezellige sfeer hangt!