GRATIS BEZORGING VANAF €70,-

TRENDS FW21

Drie opvallende najaarstrends binnen de MEENT collectie.

De eerste najaarscollecties hangen alweer in onze winkel. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends van FW21? Zie hier welke stylen je nu kunt shoppen om up to date te zijn!

Connect with nature
Na een periode van thuisisolatie en quarantaine hebben we steeds meer de behoefte om naar buiten te gaan in de natuur. Daarnaast is duurzaamheid belangrijker dan ooit. Deze twee ontwikkelingen hebben directe invloed op ons modegedrag. Aardse tinten zijn niet weg te denken dit seizoen en laten ons weer connecten with nature!

Back to our roots
De trends van vroeger zijn terugkerend, dat weten we allemaal. Dit seizoen gaan we back to our roots door de stijlen van vroeger om te toveren tot nieuwe trends. Een goed voorbeeld zijn pofmouwen en het gebruik van romantische accenten als kant en broderie. De pofmouw staat bekend om het uitstralen van zelfvertrouwen en kracht. Daarnaast geeft deze trend een vrouwelijke touch aan je outfit.

Pop of colour
Heldere accentkleuren zijn helemaal van nu. Ieder merk heeft wel een aantal kleurrijke key items in de collectie om het najaar op te vrolijken. Geef een outfit een opvallende twist met een accentkleur. Ga bijvoorbeeld voor de items van Bellerose, Set of Antik Batik.